Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu’ nun üniversitelerde, şirket süreçlerinde ve Ar‐Ge merkezlerinde, meydan okuyucu problemlere çözüm sağlayıcı, patent fikri oluşturan, hızlı problem çözmeye yardımcı, yaratıcılık geliştirme ve sistematik inovasyon geliştirmeye yönelik Geleneksel Problem Çözme Teknikleri ve Tasarım FMEA Yaklaşımı eğitimi 26-27-28 Nisan 2019 tarihlerinde  Tasarımcı Düşünme  ve Yeni Ürün Geliştirme  eğitimi ise 01-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Fırat Teknokent’ te gerçekleştirildi. Katılımcılar Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen  Fab Fırat Prototipleme Atölyesi’ni de gezdiler.

Son Haberler

5. Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı Etkinliği

Fırat Üniversitesi, Fırat Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi ile Mühendislik Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde, “5. Fırat Yazılım ve Teknoloji Pazarı” programı düzenlendi.

Devamını oku

SESAR 2020 Programı 2019 Yılı Araştırma Projeleri Çağrısı Açıldı

Ufuk 2020 Programı Akıllı Temiz ve Entegre Ulaşım Alanı’nın alt bileşenlerinden SESAR JU (Tek Avrupa Hava Sahası Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları Ortak Girişimi) kapsamında açılan SESAR 2020 Programı ile hava trafik yönetimi ile ilgili temel araştırma ve yenilik projelerinin desteklenmesi amaçlanmaktır.

Devamını oku

FAB-FIRAT PROTOTİPLEME ATÖLYESİ EĞİTİMLERİ

Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu’ nun üniversitelerde, şirket süreçlerinde ve Ar‐Ge merkezlerinde, meydan okuyucu problemlere çözüm sağlayıcı, patent fikri oluşturan, hızlı problem çözmeye yardımcı, yaratıcılık geliştirme ve sistematik inovasyon geliştirmeye yönelik Geleneksel Problem Çözme Teknikleri ve Tasarım FMEA Yaklaşımı eğitimi

Devamını oku